Kirgizistan

View listings

kirgizistan.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Kirgizistan

Fastigheter till salu i Kirgizistan

Kirgizistan är ett robust centralasiatiskt land som ligger längs Silk Road, den forntida husvagnsvägen mellan Kina och Medelhavet.

Det gränsas av Kazakstan i norr, Uzbekistan i väster och sydväst, Tadzjikistan i sydväst och Kina i öster. Dess huvudstad och största stad är Bishkek.

Innan oberoende var Bishkek en rysk stad med de flesta av dess ryska etniska befolkningar. För närvarande representerar denna etniska grupp cirka 20% av stadens befolkning, vilket återspeglar en stor emigration under åren efter oberoende. När det gäller främst ekonomisk osäkerhet, snarare än etnisk orolighet, emigrerade många ryssar med familj eller professionella band till andra post-sovjetiska republiker från Kirgizistan.

Denna migration har lett till en stor mängd fastigheter till salu i Kirgizistan och på kapitalmarknaden, med en motsvarande nedgång i fastighetspriserna. För närvarande har de flesta av de strävande ryska emigranterna med utsikter i andra länder redan lämnat, och de som återstår måste möta mer gynnsamma ekonomiska utsikter. Dagarna med stora yttre migrationer har avslutats, vilket avlägsnar de allvarliga tillförselchocker som härrör från överskottet av fastigheter till salu i Kirgizistan som orsakats av utgången.

Men migration till kapital, som är vanligt i utvecklingsländer där affärsmöjligheter är mindre tillgängliga i mindre städer, bidrar till en ständigt ökande efterfrågan på bostäder i Bisjkek.

Med den ekonomiska tillväxten och ett ökande antal familjer som tjänar inkomster för bostäder av bättre kvalitet än de som sovjettiden är "euroremont" -processen vanligare. Denna process inkluderar fastigheter som säljs i Kirgizistan med västerländska eller sydkoreanska apparater och utrustning, inre vattenvärmare, plastfönster som tätar bättre än träramar i sovjettiden och mer enhetligt golv än traditionellt parkett eller kraftigt panelgolv. Ofta finns dessa renoverade och förbättrade lägenheter i bostadsrätter från sovjettiden intill icke-uppgraderade enheter.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 3311

Försäljning 2:a, Kirgizistan, Aktobe, Aktobe, Side

279,442.37SEK
Försäljning
2:a

110 m²
Dana Residence II är en exklusiv anläggning med 3 rums lägenheter och 4 – 5 rums duplexer och penthouses. Här finner du stil, elegans och kvalitet! Fö...
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB